flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суддю Соколишину Лесю Богданівну звільнено у відставку

18 серпня 2020, 12:28

13 серпня 2020 року суддю Соколишину Лесю Богданівну звільнено у відставку рішенням Вищої ради правосуддя №2388/0/15-20 «Про звільнення Соколишиної Л.Б. з посади судді Черкаського районного суду Черкаської області у зв’язку з поданням заяви про відставку».

14 серпня 2020 року в урочистій та зворушливій обстановці колектив Черкаського районного суду Черкаської області  привітав суддю Соколишину Лесю Богданівну з виходом у відставку.

Колеги вітали суддю теплими словами та гучними оплесками.   

Соколишина Леся Богданівна 03 червня 2009 року розпочала працювати на посаді судді Смілянського міськрайонного суду, а з 22 листопада 2011 року    самовіддано служила закону в стінах Черкаського районного суду Черкаської області.

Слова подяки за багаторічну та плідну роботу від імені всього колективу висловив голова Черкаського районного суду Черкаської області Тептюк Євген Петрович,  який відмітив високий професіоналізм Лесі Богданівни, подякував за плідну роботу й довгі роки співпраці.

У свою чергу Соколишина Леся Богданівна подякувала всім за теплі слова та побажала натхнення в подальшій нелегкій праці в ім’я закону і справедливості.