flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Козоріз Олександр Петрович

07 березня 2023, 15:52

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа № 707/3050/22; 2/707/165/23  за позовом Черкаської окружної прокуратури до Козоріза Олександра Петровича, Будищенської сільської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області про визнання незаконним та скасування рішення, скасування державної реєстрації права приватної власності та зобов’язання повернути земельну ділянку.

            Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє Козоріза Олександра Петровича останнє відоме місце реєстрації якого: бульв. Шевченка 470, кв. 49, м. Черкаси,  що цивільна справа  за позовом Черкаської окружної прокуратури до Козоріза Олександра Петровича, Будищенської сільської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача – Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області про визнання незаконним та скасування рішення, скасування державної реєстрації права приватної власності та зобов’язання повернути земельну ділянку буде розглядатися  27 березня  2023 року  в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 111.