flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кормарова Олександра Василівна

28 лютого 2023, 12:25

                  В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа за  позовом заступника керівника Черкаської обласної прокуратури, який діє в інтересах держави в особі територіальної громади с.Свидівок до Комарової Олександри Василівни, Будищенської сільської ради, Головного управління Дергеокадастру у Черкаській області про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні майном шляхом визнання незаконним та скасування рішення, скасування державної реєстрації права приватної власності та зобов’язання повернути земельну ділянку водного фонду.

                 Черкаський  районний  суд  Черкаської  області повідомляє  відповідача  Комарову Олександру Василівну, місце реєстрації якої: вул. Героїв Майдану, 8 кв. 294, м. Черкаси,  про відкриття провадження у справі та про можливість отримання копій процесуальних документів і позовної заяви з додатками у суді.

                Судове засідання  відбудеться 27 березня 2023 року , в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін.