flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника Черкаської окружної прокуратури, Черкаське управління захисних масивів, Будищенська сільська рада, Григораш Оксана Юріївна, Свидівоцька сільська рада, Байбуз Юрій Михайлович.

21 листопада 2022, 09:14

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходяться цивільна справа № 707/1429/21, 2/707/46/22 за позовом заступника керівника Черкаської окружної прокуратури, який діє в інтересах держави в особі Будищенської сільської ради, Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ до Григораш Оксани Юріївни, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Свидівоцька сільська рада, Байбуз Юрій Михайлович про скасування державної реєстрації права приватної власності на земельну ділянку, з одночасним припиненням речового права на неї, усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою, шляхом її повернення.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання

 

Заступника керівника Черкаської окружної прокуратури,

Черкаське управління захисних масивів,

Будищенську сільську рада,

Григораш Оксану Юріївну,

Свидівоцьку сільську раду,

Байбуз Юрія Мхайловича

 

на 06 грудня 2022 року о 12 годині 10 хвилин.

Отримати копію ухвали можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою: м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 114.