flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник керівника Черкаської окружної прокуратури, Черкаське управління захисних масивів, Будищенська сільська рада, Григораш Оксана Юріївна, Свидівоцька сільська рада.

13 липня 2022, 16:31

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходяться цивільна справа № 707/1429/21, 2/707/46/22 за позовом заступника керівника Черкаської окружної прокуратури, який діє в інтересах держави в особі Будищенської сільської ради, Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ до Григораш Оксани Юріївни, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Свидівоцька сільська рада, Байбуз Юрій Михайлович про скасування державної реєстрації права приватної власності на земельну ділянку, з одночасним припиненням речового права на неї, усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою, шляхом її повернення.

Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє

Заступника керівника Черкаської окружної прокуратури,

Черкаське управління захисних масивів,

Будищенську сільську рада,

Григораш Оксану Юріївну,

Свидівоцьку сільську раду

що поновлене провадження по вищезазначеній цивільній справі буде розглядатись 09 вересня 2022 року в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Отримати копію ухвали можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 114.