flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лихолай Олександра Данилівна

13 травня 2022, 11:53

У провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом заступника керівника Черкаської окружної прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району Черкаської області, Лихолай Олександри Данилівни, Рижак Тетяни Володимирівни; третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивача: Черкаське регіональне управління водних ресурсів; третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Велікова Наталія Анатоліївна; про визнання незаконним та скасування рішення Свидівоцької сільської ради, свідоцтва про право власності на земельну ділянку, недійсним договору та витребування земельної ділянки.

Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє Лихолай Олександру Данилівну, адреса реєстрації  – вул. В. Чорновола, 35, кв. 28 ,м. Черкаси що розгляд справи відбудеться 10 травня 2022 року о 14 годині 00 хвилин в приміщенні Черкаського районного суду за адресою: м. Черкаси вул. Гоголя 316 в каб. 108.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 108.