flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Філіпенко Вікторія Костянтинівна

06 квітня 2022, 15:00

            В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа за  позовом керівника Черкаської окружної прокуратури в інтересах держави до Свидівоцької сільської ради Черкаського району, Янакової Антоніни Олександрівни, Колесниченка Василя Миколайовича, Низовець Сергія Володимировича, Норченко Владислави Альбертівни, Савенко Володимира Григоровича, Савенко Олени Володимирівни, Савенко Тетяни Панасівни,Савенка Артема Юрійовича, Філіпенко Марини Вікторівни, Філіпенко Вікторії Костянтинівни, Гладуна Василя Івановича, Суховій Ірини Миколаївни, Шпильового Олега Миколайовича,третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Черкаське регіональне управління водних ресурсів, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Левицька Елеонора Антонівна ,приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Алєксєєва Інна Юріївна, приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Науменко Тетяна Миколаївна, третя особа яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача  Будищенська сільська рада Черкаського району, про визнання незаконним та скасування рішення Свидівоцької сільської ради, свідоцтва про право власності, державної реєстрації права власності на земельну ділянку та її витребування.

          Черкаський  районний  суд  Черкаської  області викликає в  судове засідання в якості відповідача Філіпенко Вікторію Костянтинівну , місце реєстрації якої: вул..Пилипенка, 10, кв. 27,  м. Черкаси.

         Судове засідання  відбудеться 26 травня 2022 року о 09 год. 30 хв., в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Явка  обов’язкова, в разі  неявки  справа  буде  розглядатися без  участі  відповідача.