flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Гардубей Ірина Миколаївна

30 березня 2022, 11:07

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходяться цивільна справа № 707/1372/21 за позовом керівника Черкаської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Будищенської сільської ради Черкаського районного суду Черкаської області до Прокопова Анатолія Михайловича, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні позивачів: Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області; Державна екологічна інспекція Центрального округу; третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору, на стороні відповідача: Гардубей Ірина Миколаївна про скасування державної реєстрації права приватної власності та усунення перешкод шляхом зобов’язання повернути земельну ділянку.

         Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє Гардубей Ірину Миколаївну, (адреса реєстрації – вул. Ринкова, буд. 23, кв. 3, м. Мукачево, Мукачівський район, Закарпатська область), що цивільна справа буде розглядатись 06 квітня 2022 року об 11 годині 10 хвилин.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 108.