flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лобунець Андрій Васильович

03 березня 2022, 09:40

У провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом заступника керівника Черкаської обласної прокуратури, який діє в інтересах Держави в особі: Черкаської міської ради, Будищенської сільської ради Черкаського району Черкаської області та Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, до Коваленка Олександра Володимировича, Лобунця Андрія Васильовича про скасування рішення державного реєстратора про реєстрацію права власності, державної реєстрації права з одночасним припиненням відповідного речового права.

Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє Лобунця Андрія Васильовича, адреса реєстрації  – пров. Цегельний, буд. 16, м. Черкаси, що розгляд справи відбудеться 01 квітня 2022 року о 09 годині 00 хвилин в приміщенні Черкаського районного суду за адресою: м. Черкаси вул. Гоголя 316 в каб. 108.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 108.