flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СОПІЛКО МАРИНА АНАТОЛІЇВНА

13 грудня 2021, 09:18

У провадженні Черкаського районного суду знаходиться цивільна справа Черненко Оксани Олександрівни до Сопілко Марини Анатоліївни, Білозірської сільської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору, на стороні відповідачів: виконавчий комітет Білозірської сільської ради про визнання протиправним та скасування рішення сільської ради, скасування рішення державного реєстратора, скасування державної реєстрації права власності з одночасним припиненням права власності особи на земельну ділянку

Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє, Сопілко  Марину Анатоліївну, останнє відоме місце проживання якого: по вул. Чмиренка, 195, с. Білозір’я, Черкаський район. Засідання відбудеться 14 січня 2022 року, в порядку спрощеного позовного провадження, без виклику сторін, в приміщенні Черкаського районного суду за адресою:
м. Черкаси вул. Гоголя 316. Крім того повідомляє, що отримання копій процесуальних документів та позовної заяви з додатками по справі можливо в Черкаському районному суді.