flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нечипоренко Ірина Миколаївна

25 жовтня 2021, 09:05

В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа за  позовом Керівника Черкаської окружної прокуратури в інтересах держави до Свидівоцької сільської ради Черкаського району, Нечипоренко Ірини Миколаївни, Крота Сергія Васильовича, третя особа яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача Будищенська сільська рада Черкаського району,  про визнання незаконним та скасування рішення Свидівоцької сільської ради та державної реєстрації права власності на земельні ділянки.

          Черкаський  районний  суд  Черкаської  області викликає в підготовче судове  засідання відповідача Нечипоренко Ірину Миколаївну, останнє відоме місце реєстрації якої : вул.. Сидорчука, 62, с. Свидівок,  Черкаського району, Черкаської області.

           Підготовче судове засідання  відбудеться 16 листопада 2021 року о 10 год. 30 хв., в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Явка  обов’язкова, в разі  неявки  справа  буде  розглядатися без  участі  відповідача.