flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Баранцова Андрія Андрійовича

15 березня 2021, 12:33

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом першого заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі територіальної громади села Свидівок до Свидівоцької сільської ради Черкаського району Черкаської області, Баранцова Андрія Андрійовича, третя особа на стороні позивачів, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору – Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області про визнання незаконними та скасування рішення, скасування державної реєстрації права приватної власності та усунення перешкод шляхом зобов’язання повернення земельної ділянки водного фонду.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Баранцова Андрія Андрійовича, останнє відоме місце реєстрації та проживання якого: вул.. Припортова, 25,кв.11, м. Черкаси.

Засідання відбудеться 09 квітня 2021 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Черкаського районного суду Черкаської області в кабінеті 111 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки, справа буде розглядатись без участі відповідача.