flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Богач Олександра Макарівна

01 березня 2021, 11:58

 

                               

            В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа за  позовом першого заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району Черкаської області, Богач Олександри Макарівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів: Головне управління Держгеокадастру у Черкаській області, про визнання незаконним та скасування рішення, скасування державної реєстрації права приватної власності та усунення перешкод шляхом зобов’язання повернення земельної ділянки водного фонду.

          Черкаський  районний  суд  Черкаської  області повідомляє  відповідача Богач Олександру Макарівну, останнє відоме місце проживання вул.. Гагаріна, 39, кВ. 113, м. Черкаси, 18000  про відкриття провадження у справі та про можливість отримання копій процесуальних документів і позовної заяви з додатками у суді.

          Судове засідання  відбудеться 12 квітня 2021 року о 09 год. 00 хв. в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без виклику сторін.