flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шапошник Вікторія Миколаївна

12 лютого 2021, 15:34

 

 

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходяться цивільна справа № 707/2659/20 2/707/276/21 за позовом акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» до Шапошник Вікторії Миколаївни про стягнення заборгованості.

Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє Шапошник Вікторію Миколаївну як відповідача, зареєстроване місце проживання наразі невідоме, останнє відоме місце реєстрації якої – по вул. Київська, 94, село Леськи Черкаський р-н Черкаська область, що цивільна справа за позовом акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» до Шапошник Вікторії Миколаївни про стягнення заборгованості, буде розглядатись 03 березня 2021 року в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 114 або або отримувати процесуальні документи електронною поштою зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд», для чого необхідно:

  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/ .
  2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.