flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бурячинський Володимир Степанович

27 січня 2021, 16:01

 

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходяться цивільна справа № 707/2888/20 2/707/327/21 за позовом виконувача обов’язків керівника Черкаської місцевої прокуратури, який діє в інтересах держави в особі Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаського управління захисних масивів дніпровських водосховищ до Черкаської районної державної адміністрації, Бурячинського Володимира Степановича, Перепелюк Марії Дмитрівни, Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивачів: Державна екологічна інспекція Центрального округу, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідачів: Крітевич Володимир Вікторович, Журба Олег Олександрович, приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Фіщук Сергій Олексійович, приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Романій Наталія Василівна про визнання незаконним та скасування розпорядження Черкаської районної державної адміністрації №326, визнання незаконним та скасування свідоцтва про право власності, скасування державної реєстрації права власності, усунення перешкод в користуванні та розпорядженні земельною ділянкою шляхом її повернення, визнання незаконною та скасування державної реєстрації земельної ділянки.

Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє Бурячинського Володимира Степановича як відповідача, згідно відповіді на запит суду зареєстроване місця проживання невідоме, останнім відомим є - м. Черкаси, вул. Українського Фронту, 70, що вищезазначена цивільна справа буде розглядатись 23 лютого 2021 року в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 114.