flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Цюкало Віктор Миколайович

08 грудня 2020, 11:02

 

 

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходяться цивільна справа № 707/1761/20 2/707/1200/20 за позовом Моторно (транспортного) страхового бюро України до Цюкало Віктора Миколайовича про відшкодування шкоди в порядку регресу.

Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє Цюкало Віктора Миколайовича як відповідача, останнє відоме місце проживання якого – по вул. Шевченка, 197 с. Бузуків, Черкаського району Черкаської області, що цивільна справа за позовом Моторно (транспортного) страхового бюро України до Цюкало Віктора Миколайовича про відшкодування шкоди в порядку регресу буде розглядатись 14 січня 2021 року в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Відповідно до листа Державної судової адміністрації України від 29.10.2020 року № 03-1723/20-вих «Про тимчасове припинення направлення поштової кореспонденції», що надійшов на адресу Черкаського районного суду Черкаської області, поштові відділення АТ «Укрпошта» з 02 листопада 2020 року припиняють приймання поштової кореспонденції від місцевих загальних судів Черкаської області, у зв’язку із заборгованістю по оплаті послуг з відправлення поштової кореспонденції, а тому поштова кореспонденція по даній справі тимчасово припинена та судові повістки і повідомлення не направлялись учасникам справи.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 114 або або отримувати процесуальні документи електронною поштою зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд», для чого необхідно:

  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/ .
  2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.