flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тригуб Фаїна Вікторівна

04 грудня 2020, 14:55

 

                               

            В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа за  позовом Тригуб Фаїни Вікторівни до Тригуба Віктора Володимировича про стягнення аліментів, за зустрічним позовом Тригуба Віктора Володимировича до Тригуб Фаїни Вікторівни про виключення відомостей з актових записів про народження дітей.

          Черкаський  районний  суд  Черкаської  області викликає в судове  засідання позивача Тригуб Фаїну Вікторівну останнє відоме місце проживання якої: Шкільна,3 , с. Мошни, Черкаського району, Черкаської області, по цивільній справі за позовом Тригуб Фаїни Вікторівни до Тригуба Віктора Володимировича про стягнення аліментів, за зустрічним позовом Тригуба Віктора Володимировича до Тригуб Фаїни Вікторівни про виключення відомостей з актових записів про народження дітей.

           Підготовче судове засідання  відбудеться 18 січня 2021 року о 12 год. 00 хв. в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Явка в судове засідання обов’язкова.