flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кондратьєв Сергій Володимирович

01 грудня 2020, 09:47

 

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходяться цивільна справа № 707/327/19 2/707/707/20 за позовом заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури, який діє в інтересах держави до Свидівоцької сільської ради Черкаського району, Кабанова Олександра Миколайовича, Кондратьєва Сергія Володимировича, Половинки Анатолія Миколайовича, Балути Андрія Михайловича про визнання незаконним та скасування рішення Свидівоцької сільської ради Черкаського району, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Кондратьєва Сергія Володимировича, останнє відоме місце реєстрації якого: вул. Гуржіївська,30 кв. 30 місто Черкаси Черкаська область, для розгляду справи за позовом заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури, який діє в інтересах держави до Свидівоцької сільської ради Черкаського району, Кабанова Олександра Миколайовича, Кондратьєва Сергія Володимировича, Половинки Анатолія Миколайовича, Балути Андрія Михайловича про визнання незаконним та скасування рішення Свидівоцької сільської ради Черкаського району, скасування державної реєстрації права власності на земельні ділянки.

Засідання відбудеться 16 грудня 2020 року о 09 год. 00 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.

Відповідно до листа Державної судової адміністрації України від 29.10.2020 року № 03-1723/20-вих «Про тимчасове припинення направлення поштової кореспонденції», що надійшов на адресу Черкаського районного суду Черкаської області, поштові відділення АТ «Укрпошта» з 02 листопада 2020 року припиняють приймання поштової кореспонденції від місцевих загальних судів Черкаської області, у зв’язку із заборгованістю по оплаті послуг з відправлення поштової кореспонденції, а тому поштова кореспонденція по даній справі тимчасово припинена та судові повістки і повідомлення не направлялись учасникам справи.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 114 або або отримувати процесуальні документи електронною поштою зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд», для чого необхідно:

  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/ .
  2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.