flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ТОВ «ПРЕМІУМ ФІНАНС ГРУП»

01 грудня 2020, 09:44

 

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходяться цивільна справа № 707/2413/20 2/707/1122/20 за позовом Сиса Ніни Миколаївни до товариства з обмеженою відповідальністю «ПРЕМІУМ ФІНАНС ГРУП» про стягнення невиплаченої заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, компенсації за невикористану щорічну основну відпустку.

Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє товариство з обмеженою відповідальністю «ПРЕМІУМ ФІНАНС ГРУП» як відповідача, останнє відоме місце знаходження юридичної особи якої – по вул. Куренівська, 2-Б місто Київ, що цивільна справа за позовом Сиса Ніни Миколаївни до товариства з обмеженою відповідальністю «ПРЕМІУМ ФІНАНС ГРУП» про стягнення невиплаченої заробітної плати, середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, компенсації за невикористану щорічну основну відпустку, буде розглядатись 21 грудня 2020 року в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Додатково повідомляємо, що відповідно до листа Державної судової адміністрації України від 29.10.2020 року № 03-1723/20-вих «Про тимчасове припинення направлення поштової кореспонденції», що надійшов на адресу Черкаського районного суду Черкаської області, поштові відділення АТ «Укрпошта» з 02 листопада 2020 року припиняють приймання поштової кореспонденції від місцевих загальних судів Черкаської області, у зв’язку із заборгованістю по оплаті послуг з відправлення поштової кореспонденції, а тому поштова кореспонденція по даній справі тимчасово припинена та судові повістки і повідомлення не направлялись учасникам справи.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 114 або або отримувати процесуальні документи електронною поштою зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд», для чого необхідно:

  1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/ .
  2. Для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.