flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мисан Валентина Василівна

15 жовтня 2020, 17:09

 

                               

            В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа за  позовом Сташенка Олега Олександровича, Остафійчук Вікторії Олександрівни до Мисан Валентини Василівни про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням.

          Черкаський  районний  суд  Черкаської  області викликає в судове  засідання відповідача Мисан Валентину Василівну, місце реєстрації якої: вул.. Козацька, 43, с. Степанки, Черкаського району, Черкаської області, по цивільній справі за позовом  Сташенка Олега Олександровича, Остафійчук Вікторії Олександрівни до Мисан Валентини Василівни про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням. Повідомляємо про відкриття провадження у справі та про можливість отримання копій процесуальних документів і позовної заяви з додатками – через оголошення на веб-порталі судової влади України.

           Судове засідання  відбудеться 02 листопада 2020 року о 09 год. 30 хв. в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Явка  обов’язкова, в разі  неявки  справа  буде  розглядатися без  участі  відповідача.