flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Пономарьов Дмитро Олександрович

13 грудня 2019, 10:52

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходяться матеріали цивільної справи за заявою товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвест Хаус» про заміну стягувача у виконавчих листах по справі 2-172/11 за позовом ПАТ «Всеукраїнський Акціонерний Банк» до Пономарьова Дмитра Олександровича про стягнення заборгованості та у виконавчому провадженні.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Пономарьова Дмитра Олександровича, останнє відоме місце проживання якого: вул. Зої Космодем’янської, 55  с.Вергуни Черкаський район  Черкаська область, для розгляду справи за заявою товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Інвест Хаус» про заміну стягувача у виконавчих листах по справі 2-172/11 за позовом ПАТ «Всеукраїнський Акціонерний Банк» до Пономарьова Дмитра Олександровича про стягнення заборгованості та у виконавчому провадженні.

Засідання відбудеться 21 грудня 2019 року о 09 год. 50 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.