flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кучкін Володимир Анатолійович

28 жовтня 2019, 12:48

 

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа № 707/2185/19 2/707/1214/19 за позовом за позовом органу опіки та піклування Черкаської районної державної адміністрації в інтересах малолітніх: Кучкіної Сніжани Володимирівни, Кучкіна Іллі Володимировича, Кучкіна Максима Володимировича до Кучкіної Наталії Олександрівни, Кучкіна Володимира Анатолійовича, треті особи: Черкаський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді, комунальний заклад «Черкаський обласний спеціалізований будинок дитини» про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Кучкіна Володимира Анатолійовича, останнє відоме місце реєстрації якого: вул. Гагаріна,64 с. Первомайське, Черкаського району, Черкаської області, по цивільній справі за позовом за позовом органу опіки та піклування Черкаської районної державної адміністрації в інтересах малолітніх: Кучкіної Сніжани Володимирівни, Кучкіна Іллі Володимировича, Кучкіна Максима Володимировича до Кучкіної Наталії Олександрівни, Кучкіна Володимира Анатолійовича, треті особи: Черкаський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді, комунальний заклад «Черкаський обласний спеціалізований будинок дитини» про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

Засідання відбудеться 11 листопада 2019 року о 14 год. 00 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.