flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ісаєнко Наталія Валентинівна

21 серпня 2019, 16:03

                                                  

            В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа за  позовом Сухової Тетяни Андріївни до Ісаєнка Дмитра Васильовича, Ісаєнко Наталії Валентинівни, Сухова Максима Володимировича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Білозірська сільська рада Черкаського району Черкаської області про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням.

          Черкаський  районний  суд  Черкаської  області викликає в судове  засідання відповідача Ісаєнко Наталію Валентинівну, місце реєстрації якої: вул.. Гагаріна, 121, с. Білозір’я, Черкаського району Черкаської області по цивільній справі за позовом  Сухової Тетяни Андріївни до Ісаєнка Дмитра Васильовича, Ісаєнко Наталії Валентинівни, Сухова Максима Володимировича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог: Білозірська сільська рада Черкаського району Черкаської області про визнання осіб такими, що втратили право користування жилим приміщенням.

           Засідання   відбудеться 11 листопада 2019 року о 12 год. 15 хв. в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Явка  обов’язкова, в разі  неявки  справа  буде  розглядатися без  участі  відповідача.