flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Упиренко Артур Олександрович

19 березня 2019, 11:11

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа № 707/442/19 2/707/607/19 за позовом Лишко Петра Володимировича, Лишко Світлани Василівни, які діють також в інтересах малолітньої Лишко Дарини Петрівни до Супрун Лідії Василівни, Упиренка Олександра Михайловича як законного представника Упиренка Артура Олександровича, Копил Віктора Івановича як законного представника Копила Олександра Вікторовича про відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

Черкаський районний суд Черкаської області повідомляє Упиренка Олександра Михайловича, останнє відоме місце реєстрації якого: вул. Калатур, 21 с.Хацьки, Черкаського району, Черкаської області, що цивільна справа за позовом Лишко Петра Володимировича, Лишко Світлани Василівни, які діють також в інтересах малолітньої Лишко Дарини Петрівни до Супрун Лідії Василівни, Упиренка Олександра Михайловича як законного представника Упиренка Артура Олександровича, Копил Віктора Івановича як законного представника Копила Олександра Вікторовича про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, буде розглядатись в порядку спрощеного позовного провадження, без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами.

Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 114.