flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Матюха Анжела Олександрівна

16 січня 2019, 16:57

 

                                                  

            В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа 707/1449/16-ц (2/707/6/19) за  позовом Матюхи Сергія Івановича до Матюхи Анжели Олександрівни  про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням та виселення та зустрічним позовом Матюхи Анжели Олександрівни  до Матюхи Сергія Івановича про поділ майна подружжя та визнання права власності.

          Черкаський  районний  суд  Черкаської  області викликає в судове  засідання відповідача Матюху Анжелу Олександрівну, місце проживання та  реєстрації якої вул.. Черкаська , 75, с. Худяки, Черкаського району Черкаської області по цивільній справі за позовом  Матюхи Сергія Івановича до Матюхи Анжели Олександрівни  про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням та виселення та зустрічним позовом Матюхи Анжели Олександрівни  до Матюхи Сергія Івановича про поділ майна подружжя та визнання права власності.

           Засідання   відбудеться 26 лютого 2019 року о 09 год. 00 хв. в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Явка  обов’язкова, в разі  неявки  справа  буде  розглядатися без  участі  відповідача.