flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лозумірська Анастасія Олександрівна

05 листопада 2018, 12:24

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району Черкаської області, Лозумірської Анастасії Олександрівни про визнання незаконним та скасування рішення сільської ради в частині відведення земельної ділянки та скасування державної реєстрації права власності.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Лозумірську Анастасію Олександрівну, останнє відоме місце реєстрації та проживання якої: по вул.. Єлизавети Чавдар, 13 кв.199 м. Київ  по цивільній справі за позовом заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району Черкаської області, Лозумірської Анастасії Олександрівни про визнання незаконним та скасування рішення сільської ради в частині відведення земельної ділянки та скасування державної реєстрації права власності.

 Засідання відбудеться 28 листопада 2018 року об 11 год. 00 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.