flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Миколенко Анна Андріївна

08 листопада 2018, 12:02

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району Черкаської області, Русин Оксани Петрівни, Русин Марини Русланівни, Русина Руслана Петровича, Миколенко Анни Андріївни про визнання незаконним та скасування рішення Свидівоцької сільської ради Черкаського району, визнання недійсними свідоцтв про право власності на земельні ділянки.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Миколенко Анну Андріївну, останнє відоме місце реєстрації та проживання якої: вул.Орджонікідзе, 23, кв.114, м.Черкаси, по цивільній справі за позовом заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району Черкаської області, Русин Оксани Петрівни, Русин Марини Русланівни, Русина Руслана Петровича, Миколенко Анни Андріївни про визнання незаконним та скасування рішення Свидівоцької сільської ради Черкаського району, визнання недійсними свідоцтв про право власності на земельні ділянки.

 Засідання відбудеться 26 листопада 2018 року о 14 год. 20 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 111 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки, справа буде розглядатись без участі відповідача.