flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олійник Любов Павлівна

02 листопада 2018, 13:35

                                                  

            В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа за  позовом заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району, Малого Антона Васильовича, Поєдинок Ніни Григорівни, Котляренка Андрія Олеговича, Олійник Любові Петрівни, третя особа яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Черкаське регіональне  управління водних ресурсів про визнання незаконним та скасування рішення Свидівоцької сільської ради, свідоцтва про право власності та державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

          Черкаський  районний  суд  Черкаської  області викликає в судове  засідання відповідача Олійник Любов Павлівну  місце реєстрації якої:  вул.. Бичковського,2 с. Бубнова Слобідка, Золотоніського району, Черкаської області по цивільній справі за позовом  заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району, Малого Антона Васильовича, Поєдинок Ніни Григорівни, Котляренка Андрія Олеговича, Олійник Любові Петрівни, третя особа яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Черкаське регіональне  управління водних ресурсів про визнання незаконним та скасування рішення Свидівоцької сільської ради, свідоцтва про право власності та державної реєстрації права власності на земельну ділянку.

           Засідання  відбудеться 09 січня 2019 року о 15 год. 30 хв. в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Явка  обов’язкова, в разі  неявки  справа  буде  розглядатися без  участі  відповідача.