flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Потьомкін Юрій Ігорович

05 вересня 2018, 10:20

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом Потьомкіної Ольги Прокопівни до Потьомкіної Лариси Юріївни, Потьомкіна Юрія Ігоровича, Потьомкіна Ігора Івановича про визнання осіб такими, що втратили користування житловим приміщенням у жилому будинку.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Потьомкіна Юрія Ігоровича, останнє відоме місце реєстрації та проживання якого: по вул.. М.Леонтовича, 37 с.Червона Слобода Черкаського району Черкаської області по цивільній справі за позовом Потьомкіної Ольги Прокопівни до Потьомкіної Лариси Юріївни, Потьомкіна Юрія Ігоровича, Потьомкіна Ігора Івановича про визнання осіб такими, що втратили користування житловим приміщенням у жилому будинку.

 Засідання відбудеться 18 жовтня 2018 року об 11 год. 30 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.