flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бобров Олексій Володимирович

22 серпня 2018, 10:15

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району Черкаської області, Боброва Олексія Володимировича, Татаринова Олександра Сергійовича, Норченко Владислави Альбертівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Черкаське регіональне управління водних ресурсів, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Державний нотаріус Першої черкаської державної нотаріальної контори Черкаського міського нотаріального округу Починок Юлія Вадимівна, приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Левицька Елеонора Антонівна про визнання незаконним та скасування рішення сільської ради в частині відведення земельної ділянки Боброву О.В., визнання недійсним свідоцтва про право власності на земельну ділянку, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору купівлі-продажу, витребування земельної ділянки.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Боброва Олексія Володимировича, останнє відоме місце реєстрації та проживання якого: по вул.. Курортна, 3 с.Кедина Гора Золотоніського району Черкаської області по цивільній справі за позовом заступника керівника Черкаської місцевої прокуратури до Свидівоцької сільської ради Черкаського району Черкаської області, Боброва Олексія Володимировича, Татаринова Олександра Сергійовича, Норченко Владислави Альбертівни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: Черкаське регіональне управління водних ресурсів, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача: Державний нотаріус Першої черкаської державної нотаріальної контори Черкаського міського нотаріального округу Починок Юлія Вадимівна, приватний нотаріус Черкаського міського нотаріального округу Левицька Елеонора Антонівна про визнання незаконним та скасування рішення сільської ради в частині відведення земельної ділянки Боброву О.В., визнання недійсним свідоцтва про право власності на земельну ділянку, скасування державної реєстрації права власності на земельну ділянку, визнання недійсним договору купівлі-продажу, витребування земельної ділянки.

          Засідання відбудеться 12 вересня 2018 року о 15 год. 30 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.