flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ніязова Тетяна Олександрівна

03 вересня 2018, 16:44

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом Подмосковних Віктора Анатолійовича до Ніязової Тетяни Олександрівни, Пучкова Олександра Васильовича, Ніязова Корнія Андрійовича, Ніязової Варвари Андріївни про визнання осіб такими, що втратили право на користування житловим приміщенням.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Ніязову Тетяну Олександрівну, Пучкова Олександра Васильовича, Ніязова Корнія Андрійовича, Ніязову Варвару Андріївну, останнє відоме місце реєстрації та проживання яких: по вул.. Шевченка, 122, с. Нечаївка Черкаського району Черкаської області по цивільній справі за позовом Подмосковних Віктора Анатолійовича до Ніязової Тетяни Олександрівни, Пучкова Олександра Васильовича, Ніязова Корнія Андрійовича, Ніязової Варвари Андріївни про визнання осіб такими, що втратили право на користування житловим приміщенням.

 Засідання відбудеться 25 вересня 2018 року о 15 год. 30 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 115 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки, справа буде розглядатись без участі відповідачів.