flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чубенко Оксана Вікторівна

17 липня 2018, 08:56

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом органу опіки та піклування виконавчого комітету Білозірської сільської ради Черкаського району Черкаської області до Чубенко Оксани Вікторівни, третя особа: виконавчий комітет Білозірської сільської ради Черкаського району Черкаської області про відібрання малолітніх дітей та передання їх органу опіки та піклування, стягнення аліментів на утримання малолітніх дітей.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Чубенко Оксану Вікторівну, останнє відоме місце реєстрації та проживання якої: по вул.. В.Єременка, 112   с. Білозір’я Черкаського району Черкаської області по цивільній справі за позовом органу опіки та піклування виконавчого комітету Білозірської сільської ради Черкаського району Черкаської області до Чубенко Оксани Вікторівни, третя особа: виконавчий комітет Білозірської сільської ради Черкаського району Черкаської області про відібрання малолітніх дітей та передання їх органу опіки та піклування, стягнення аліментів на утримання малолітніх дітей.

          Засідання відбудеться 30 серпня 2018 року о 10 год. 45 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.