flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Побережець Анастасія Миколаївна

17 серпня 2018, 12:27

В провадженні  Черкаського  районного   суду  Черкаської  області  знаходиться цивільна справа за  позовом Лукашенко Ніни Вікторівни до Побережиць Анастасії Миколаївни, третя особа Черкаський районний сектор УДМС України в Черкаській області про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням.

          Черкаський  районний  суд  Черкаської  області викликає в судове  засідання  відповідача Побережець Анастасію Миколаївну місце реєстрації  якої: вул.. Мошляка, 28 с. Білозіря, Черкаського району  Черкаської області по цивільній справі за позовом  Лукашенко Ніни Вікторівни до Побережиць Анастасії Миколаївни, третя особа Черкаський районний сектор УДМС України в Черкаській області про визнання особи такою, що втратила право на користування житловим приміщенням.

           Засідання   відбудеться 19 листопада 2018 року о 14 год. 15 хв. в приміщенні Черкаського  районного  суду  за адресою м. Черкаси вул. Гоголя , 316 в кабінеті 115. Явка  обов’язкова, в разі  неявки  справа  буде  розглядатися без  участі  відповідача