flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Фірсуніна Віта Вікторівна

23 червня 2018, 16:20

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом органу опіки та піклування виконавчого комітету Білозірської сільської ради Черкаського району Черкаської області в інтересах малолітніх Фірсуніна Назара Олександровича, Фірсуніна Богдана Олександровича до Фірсуніної Віти Вікторівни про стягнення аліментів на утримання малолітніх дітей.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Фірсуніну Віту Вікторівну, останнє відоме місце реєстрації та проживання якої: вул. Черняховського, 7   с. Білозір’я, Черкаського району, Черкаської області по цивільній справі за позовом органу опіки та піклування виконавчого комітету Білозірської сільської ради Черкаського району Черкаської області в інтересах малолітніх Фірсуніна Назара Олександровича, Фірсуніна Богдана Олександровича до Фірсуніної Віти Вікторівни про стягнення аліментів на утримання малолітніх дітей.

          Засідання відбудеться 11 липня 2018 року о 14 год. 15 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.