flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лобунський Олег Миколайович

07 червня 2018, 12:59

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом Публічного акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» до Лобунського Олега Миколайовича про стягнення заборгованості.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Лобунського Олега Миколайовича, останнє відоме місце реєстрації та проживання якого: вул. Бесарабська, 7 с.Яснозір’я , Черкаського району, Черкаської області, по цивільній справі за позовом Публічного акціонерного товариства комерційний банк «ПриватБанк» до Лобунського Олега Миколайовича про стягнення заборгованості.

          Засідання відбудеться 10 липня 2018 року о 10 год. 40 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача. Отримати копію ухвали та копію позовної заяви з додатками можливо в Черкаському районному суді Черкаської області за адресою:  м. Черкаси, вул. Гоголя, 316, поверх 1, кабінет 117/2.