flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Міков Вадим Іванович

25 квітня 2018, 14:25

В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом Мікова Івана Івановича до Мікова Вадима Івановича, Печенежського Івана Івановича, Мікова Владислава Володимировича про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням та зняття з реєстраційного обліку.

Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Мікова Вадима Івановича, останнє відоме місце проживання якого: вул. Вишнева,33 с.Хацьки, Черкаського району, Черкаської області, по цивільній справі за позовом Мікова Івана Івановича до Мікова Вадима Івановича, Печенежського Івана Івановича, Мікова Владислава Володимировича про визнання осіб такими, що втратили право користування житловим приміщенням та зняття з реєстраційного обліку.

          Засідання відбудеться 07 травня 2018 року о 09 год. 45 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.