flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Шост Віра Русланівна

01 березня 2018, 09:45

             В провадженні Черкаського районного суду Черкаської області знаходиться цивільна справа за позовом органу опіки та піклування Черкаської райдержадміністрації в інтересах малолітніх Шост Ілони Русланівни та Шост Віри Русланівни до Шост Юлії Іванівни, треті особи: Вергунівська сільська рада Черкаського району Черкаської області, Черкаський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді, Комунальний заклад «Черкаський обласний спеціалізований будинок дитини» про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на користь малолітніх дітей.

          Черкаський районний суд Черкаської області викликає в судове засідання Шост Юлію Іванівну місце реєстрації якої: вул. Богдана Хмельницького, буд. 115, с. Нечаївка, Черкаського району, Черкаської області по цивільній справі за позовом органу опіки та піклування Черкаської райдержадміністрації в інтересах малолітніх Шост Ілони Русланівни та Шост Віри Русланівни до Шост Юлії Іванівни, треті особи: Вергунівська сільська рада Черкаського району Черкаської області, Черкаський районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді, Комунальний заклад «Черкаський обласний спеціалізований будинок дитини» про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на користь малолітніх дітей.

          Засідання відбудеться 14 березня 2018 року об 11 год. 00 хв. в приміщенні Черкаського районного суду в кабінеті 114 за адресою: вул. Гоголя, 316, м. Черкаси. Явка обов’язкова, в разі неявки справа буде розглядатися без участі відповідача.